Hervoton kuva suomalaisen venerannan lukituksesta: ”Ei mitään virkaa”

Viihdeuutiset · Stara.fi

Suomessa ei ole perinteisesti juuri pitänyt kiinnittää huomiota omaisuuden turvallisuuteen, mutta parin viime vuosikymmenen aikana varkaudet ja turvattomuus ovat lisääntyneet. Nykyisin myös veneiden suojaukseen kiinnitetään selvästi aikaisempaa enemmän huomiota aidoilla ja lukoilla.

Aina suunnitelma ei kuitenkaan kohtaa toteutuneen kanssa, ja siitä on nyt saatu konkreettinen esimerkki Tuusulajärven rannalla sijaitsevasta venerannasta. Laiturille pääsy on nimittäin estetty järeällä metalliaidalla, jonka portti aukeaa numerolukolla. Yksi pieni virhe sattui kuitenkin jäämään, sillä portin saa auki lukon toisella puolella olevasta kahvasta.

– Tuli venerantaan hienot portit ja sähkölukkosysteemit.Nyt vaan kävi niin ettei niillä ole mitään virkaan kun portin saa helposti auki tuosta aukosta mistä pilkistää lukonvapautus vipu joka tarkoittettu avattavasi kun sieltä lähtee pois.Nyt samalla vivulla pääsee sisälle ja ulos..että tä

lläinen tapaus, asiasta Facebookissa kuvan kera kirjoittanut Ami Karhenpää kirjoittaa.