Darude lähetti Euroviisuista videoterveiset Staraan: ”Jos siellä on kisastudioita…”

Viihdeuutiset · Stara.fi

Suomea Euroviisuissa tänään edustavat Ville ”Darude” Virtanen ja Sebastian Rejman tavoittelevat kello 22.00 Suomen aikaa alkavassa kilpailussa finaalipaikkaa. Jännitys on parhaillaan tiivistymässä Israelin Tel Avivissa, mutta Darude ehti lähettää Staran lukijoille videoterveisen vielä ennen suoran lähetyksen alkua.

– Moikka Staran seuraajat! Täällä ollaan Euroviisujen virallisessa kuplassa. Päivän harjoitukset menivät todella jees. Sebu naulasi kaikki kuvakulmat ja laulajat kuulostivat todella hyvältä. Minun poskiontelot ovat vähän tukossa, mutta onneksi minä en laula. Monen muunkin takia en laula, Ville ”Darude” Virtanen vitsaili videollaan.

Katso Daruden videoterveiset:– Kiitos aivan järkyttävästi siitä supportista, jota on tullut. Jos siellä on kisastudioita, niin pitäkää peukkuja ja diggailkaa ja hurratkaa. Diggailkaa muitakin biisejä. Täällä on kaikki ihan sulassa sovussa ja muutenkin hyvä meininki. Staralle kiitos kaikesta positiivisesta raportoinnista. Niin se pitää mennäkin. Palataan asiaan, Darude jatkoi.

Stara julkaisi äskettäin kuvakoosteen ensimmäisistä harjoituksista. Niiden perusteella luvassa on näyttävä show. Mikäli Suomi selviytyy euroviisuissa finaaliin, kilpaillaan se lauantaina 18. toukokuuta. Tänään kilpailtavan ensimmäisen semifinaalin lisäksi toinen semifinaali kilpaillaan torstaina.