Demi Lovato esitteli bikinivartalonsa Bora Boralla – miesfanit riemastuivat

Viihdeuutiset · Stara.fi

Laulaja Demi Lovato otti kahdeksan kuukautta sitten yliannostuksen heroiinia. Nainen on sen jälkeen kuntoutunut ja jatkanut riippuvuuksista eroon pääsemistä. Hän löysi lohtua muotisuunnittelija Henry Levyn seurasta, jonka kerrottiin kuitenkin olevan vain Lovaton tukihenkilö. Todellisuudessa he seurustelivat.

View this post on Instagram

I adora Bora Bora 💗 📸: @sirahsays 🌴

A post shared by Demi Lovato (@ddlovato) on

Nyt Demi Lovato nähdään esittelemässä bikinivartaloaan sosiaalisessa mediassa kaikkien hänen miespuolisten faniensa iloksi. Kuvat ikuistettiin Bora Boran paratiisikohteessa, jonne Lovato suuntasi äskettäin lomailemaan.

Ero Levystä tuli Demi Lovatolle yllätyksenä ja hänen sydämensä särkyi. Ystävät ovat yrittäneet rohkaista laulajaa keskittymään omaan hyvinvointiinsa, mutta he pelkäävät Demin retkahtavan huumeisiin. Ongelmana on se, että Demi ei osaa olla yksin, vaikka hänen tulisi keskittyä deittailun sijaan pelkästään itseensä.