TV-ohjelmassa nolaaminen johti itsemurhaan – skandaali Britanniassa

Viihdeuutiset · Stara.fi

Viime vuosina televisioviihde on kallistunut vuosi vuodelta rajumpaan suuntaan, sillä muun muassa ihmisten nolaamiseen tähtäävien ohjelmien suosio on kasvussa. Nyt The Jeremy Kyle Show on hyllytetty televisiosta, kun sen kuvauksiin äskettäin osallistunut mies teki itsemurhan. Syynä olivat ilmeisesti ohjelman tapahtumat.

62-vuotias isoisä Steven Dymond osallistui The Jeremy Kyle Show -ohjelmaan yhdessä nykyisen naisystävänsä kanssa. Hän joutui valheenpaljastimeen, jonka mukaan mies oli pettänyt tyttöystäväänsä. Tilanne kuvattiin ja sen oli määrä päätyä koko kansan televisioviihteeksi. Julkisesti nolattu mies kuitenkin traumatisoitui ja päätyi lopulta tekemään itsemurhan, Daily Mail uutisoi.

Televisiosarjan jakso oli määrä esittää televisiossa ensi viikolla, mutta viime torstaina sattuneen kuolemantapauksen johdosta jakso hyllytettiin ja samalla koko The Jeremy Kyle Show -ohjelma on toistaiseksi hyllytettynä. ITV-televisiokanava tutkii tapausta. Ruumiin löysi vuokraemäntä, jonka mukaan Dymond oli itkuinen ja sekava palatessaan ohjelman kuvauksista kotiinsa Hampshiren Portsmouthiin. Neljä päivää myöhemmin mies löydettiin kuolleena.