Vappu Pimiä tyrmäsi somekriitikon kertalaakista: ”Vähemmän hiekkaa vaginaan sinulle”

Digi Viihdeuutiset · Stara.fi

Suosikkijuontaja Vappu Pimiä on nykyisin aktiivinen sosiaalisen median päivittäjä, ja lukemattomien muiden tavoin hän julkaisee elämästään myös arkisia kuvia muiden nähtäväksi. Nyt Pimiän julkaisemasta itse leivottuja sämpylöitä esittelevästä kuvasta on noussut todellinen nettihitti.

Pienimuotoinen somekohu sai alkunsa, kun eräs Pimiää sosiaalisessa mediassa seuraava käyttäjä kirjoitti kuvapäivityksestä vähättelevän kommentin.

– This is how I roll, Vappu Pimiä kirjoitti ensin.

– Mitäs erikoista tossa on? eräs seuraaja kommentoi hetken kuluttua.

Vappu ei ottanut kommenttia kevyesti, sillä kirjoittaja sai nopeasti lunta tupaan tavallista reippaammin.

– Ja kirjoitit tämän kommentin miksi? Et ole tainnut ymmärtää instagramin ideaa @lankiniemi? No, minäpä kerron sinulle: tämän idea on se, että ihmiset jakaa kuvia elämästään. Leivoin tänään sämpylöitä perheelleni, kuten teen joka lauantai, Vappu Pimiä kirjoitti.

– Tänään teki mieli ottaa kuva siitä. Eli ei mitään erikoista, mutta se ei liene tämän foorumin tarkoituskaan, ainakaan minulle! Ihanaa sunnuntaita ja vähemmän hiekkaa vaginaan sinulle, Pimiä lopetti viestinsä.

Tämän jälkeen kuvapäivityksen yhteydessä ryhdyttiin väittelemään siitä oliko Pimiän tiukkasanainen vastaus liian raju vai ei. Myöhemmin Pimiä vastasi vielä eräälle asiaa kommentoineelle.

– Mä en vaan jaksa tuollaista turhanpäiväistä länkytystä ja ilkeilyä. En tajua mitä joku siitä saa ja olen myös vaan ihminen, jolla saa joskus läikkyä myös yli. On jännä ajatus, että meidän julkisuudenhenkilöiden pitäisi vaan niellä kaikki paska nätisti ja jos sanomme takaisin, olemme teinejä, lapsellisia tai emme kestä kritiikkiä, Vappu kirjoitti.

– Kestän kritiikkiä kyllä, mutta turhanpäiväinen ilkeys on jotain, josta olen nyt 20 vuoden jälkeen saanut tarpeekseni, enkä siedä sitä enää pätkääkään. Tulipas pitkä vastaus, mutta pointti, että menin olemme vaan ihmisiä ja saamme reagoida.