Malibu lanseeraa poreilevan rommin – makuna kesäinen mansikka!

Viihdeuutiset · Terhi Piiroinen

Karibialaiseksi rommiksi itsensä tituleeraava Malibu on tunnettu sen pehmeästä kookosaromista. Nyt Malibu tuo markkinoille mansikalta maistuvan rommin, joka on kupliva ja poreileva kuohuviinin tapaan. Kesäjuomassa on myös Malibulle tuttu kookoksen maku.

Brittiläinen kauppaketju Tesco ottaa myyntiin erikoiserän mansikalta maistuvaa Malibua. Strawberry Spritz -nimisessä alkoholijuomassa on kuplia ja hienostunut kookoksen maku. Juomaa myydään 75 senttilitran pulloissa alle kymmenen punnan hintaan, The Sun uutisoi.

Malibu määritellään kaiketi virallisesti likööriksi, eikä rommiksi. Uutta mansikkaista ja kesäistä Malibua tulisi nauttia sellaisenaan jääpalojen kera. Nähtäväksi jää, saadaanko tuotetta myös Suomesta.

Malibu