Olivia Culpon iltapuku saa miesten päät sekaisin

Viihdeuutiset · Stara.fi

Donald Trumpin omistaman Miss Universum -kilpailun voittajaksi kruunattiin vuonna 2012 Miss USA Olivia Culpo, joka katosi otsikoista pian kruunaamisensa jälkeen. Viime aikoina hän on kuitenkin tehnyt näyttävää paluuta parrasvaloihin.

https://www.instagram.com/p/BxYXox8ARmA/

Nyt Olivia nähdään poseeraamassa asenteella valkoisessa iltapuvussa, jollainen saisi missä tahansa miesten pasmat sekaisin. Rintavaon paljastava ja rinnat tiukasti yhteen puristavaa iltapukua ei ilmeisesti ollut kovin mukava pitää, sillä Olivian mukaan hän kykeni tuskin hengittämään se yllään. Asu oli hänen mielestään kuitenkin sen arvoinen.

https://www.instagram.com/p/BwNlmlhApTC/

Olivian mukaan tämän myös näkee tästä Australiassa ikuistetusta kuvasta. Hän vinkkaa samalla muillekin, että unelmien tavoitteleminen on tärkeää samoin kuin unelmien manifestoiminen. 25-vuotias Culpo on esitellyt ajoittain upeaa mallivartaloaan myös sinkkuna paljastavissa asussa.