Rattijuoppo yritti ajaa poliiseja päin Hämeenlinnassa – silminnäkijöitä kaivataan!

Ohhoh! · Terhi Piiroinen

Ajoitko viime viikonloppuna lauantain ja perjantain välisenä yönä poliisin puhallusratsiaan Hämeenlinnassa Valtatie 3:lla pohjoiseen menevillä kaistoilla Valtatie 10:n rampin kohdalla noin kello 01:30 aikaan? Poliisi pyytää sinua ilmoittautumaan.

Keskusrikospoliisi on aloittanut esitutkinnan tilanteesta, jossa henkilön epäillään ajaneen kohti poliiseja puhallusratsian yhteydessä Hämeenlinnassa perjantain ja lauantain välisenä yönä 11. toukokuuta.

Poliisi oli pysäyttänyt autoilijoita puhallutusta varten Valtatie 3:n pohjoiseen menevien kaistojen kohdalla, kun yksi autoilija ei pysähtynyt ratsiaan, vaan lähti ajamaan karkuun. Kukaan ei loukkaantunut ratsiassa tai sitä seuranneessa takaa-ajossa.

Noin 30-vuotiasta hämeenlinnalaismiestä epäillään muun muassa kolmesta murhan yrityksestä ja törkeästä rattijuopumuksesta. Epäilty on vangittu tänään. Keskusrikospoliisi toivoo tilanteeseen liittyviä havaintoja. Henkilöitä pyydetään ilmoittautumaan lähettämällä sähköpostia osoitteeseen rikosvihje.krp[at]poliisi.fi tai soittamaan numeroon 0295 418 622.