Fanien pitkä odotus palkitaan – Rick and Morty palaa ruutuihin syksyllä

Viihdeuutiset · Tim Isokivi

Suositun scifiä ja roisia huumoria yhdistelevän Rick and Morty -animaatiosarjan uutta tuotantokautta on saatu odotta jo lähes kahden vuoden ajan. Fanien odotus tullaan viimein palkitsemaan myöhemmin tänä vuonna.

Rick and Morty palaa ruutuihin neljänenn tuotantokauden voimin marraskuussa 2019. Uutinen paljastettiin New Yorkin WarnerMedia-tapahtumassa. Paljastusvideo on sittemmin jaettu myös verkossa.

Yhdysvalloissa Adult Swim -kanavan esittämän sarjan paljastettiin taannoin saavan uuden sopimuksen myötä vielä ainakin 70 uutta jaksoa. Rick and Mortyn luojat, Dan Harmon ja Justin Roiland ovat luvanneet tuotannon etenevän jatkossa nopeampaa tahtia ja tuotantokausien välisten taukojen lyhenevän.