Mies teki koko Japanin kokoisen kosinnan – tässä rikottiin maailmanennätys

Viihdeuutiset · Stara.fi

Kosinta on ihmiselle usein yksi koko elämän ikimuistoisimmista hetkistä, joten siihen panostetaan yleensä paljon. Maailmalla nähdään kuitenkin ajoittain kosintoja, joihin on panostettu selvästi tavallista enemmän, ja nyt sellainen on nähty Japanissa.

Kun poikaystävä tavallisesti kysyy tyttöystävältään haluaako tämä naimisiin, halusi eräs japanilainen nuori mies Yasushi ”Yassan” Takahashi esittää kysymyksen hieman toisin. Times of India -lehden mukaan tokiolainen Takahashi ryhtyi seurustelemaan tyttöystävänsä kanssa vuonna 2008. Nuori mies päätti tehdä kosinnasta jotain ikimuistoista, ja siinä hän myös onnistui.

Kosinta päätyy nimittäin nyt Guinnessin ennätystenkirjaan maailman suurimpana kosintana. Takahashi otti GPS-laitteen mukaan ja lähti puoleksi vuodeksi kiertämään Japania tarkkojen reittien mukaisesti. Reiteistä syntyi kartalle lopulta englanninkielinen ”MARRY ME” -teksti ja Hokkaidon saarelle lisäksi vielä sydän. Kosinnalle tuli pituutta 7.163 kilometriä. Kaiken lisäksi tyttöystävä vastasi kosintaan myönteisesti.