Huhumylly lähti käyntiin – paljastiko Kim Kardashian vauvan nimen emojilla?

Viihdeuutiset · Tim Isokivi

Kim Kardashian ja Kanye West saivat viime viikolla neljännen lapsensa. Poikavauvan synnytti perjantaina 10. toukokuuta sijaissynnyttäjä. Kimin fanit ovat heti tähden syntymän jälkeen spekuloineet, mikä neljännen lapsen nimi on.

Osa heistä on jo päätellyt tähden antaneen vihjeen nimestä tuoreessa Instagram-julkaisussaan käyttäneen emojin muodossa. Baby shower -juhlissa otetun kuvan tekstissä Kim kutsuu vauvaa kaikista lapsistaan rauhallisimmaksi. Tekstin lopussa nähdään nallea esittävä emoji, jota tähti käytti myöhemmin myös Twitterissä. Monet fanit tulkitsivat sen tarkoittavan, että neljännen lapsen nimi on Bear.

Kim ja Kanye eivät ole vielä virallisesti paljastaneet lapsen nimeä. Lähiviikkojen aikana selviääkin, olivatko sosiaalisen median harrastajasalapoliisit oikeassa vai ovatko teoriat Bear-nimestä pelkkää ylitulkintaa.