Miehelle elinikäinen porttikielto kuntosalille – masturboi ja katseli kyykkyjä

Ohhoh! · Terhi Piiroinen

Törkeästi käyttäytynyt mies on saanut elinikäisen porttikiellon eteläafrikkalaiselle Virgin Active -kuntosalille. Stellenboschissa sijaistevalla kuntosalilla todistettiin, kun mies masturboi kyykkyjä tehneen naisen vieressä.

Twitteriin on julkaistu video, jolla nähdään kuntosalilla masturboiva mies. Hän katselee edessään kyykkyjä tekevää naista. Sivummalla kuntopyörää polkenut kuntoilija julkaisi miehestä kuvaamansa videon Twitteriin ja kirjoitti oheen, että haluaa miehen kasvoista viraalihitin. Video on kerännyt viisi miljoonaa katselukertaa.

Daily Mail kertoo Virgin Activen irtisanoneen kättä housuissaan vatkanneen miehen kuntosalijäsenyyden. Mies ei myöskään saa mennä muulle saman ketjun kuntosalille koko elämänsä aikana.