Kuntovalmentaja: Kävely polttaa tehokkaasti vatsarasvaa

Fitness Lifestyle · Terhi Piiroinen

Vatsan alueen rasvavarastojen pienentäminen on joillekin ikuisuushaaste. Todellisuudessa ihminen ei pysty polttamaan läskiä ainoastaan yhdeltä kehon alueelta, vaan se poistuu tietynlaisten elintapojen avulla tasaisesti kaikkialta kehosta. Kävely on tehokas tapa polttaa rasvaa.

Rasvaprosentin pienentyessä myös vatsamakkara hupenee. Kuntovalmentaja Steven Daniels sanoo Popsugarille, että kehoa kiinteyttävän henkilön kannattaa kävellä tunnin verran joka päivä. Kävelylenkit on hyvä jaksottaa kahteen osaan. Hän vinkkaa kolme eri tapaa rasvanpolttoon.

Aloittelija: 3-4 kilometriä tunnissa, 60 minuuttia, polttaa 200 kilokaloria

Kehittynyt: 5,5 kilometriä tunnissa, 60 minuuttia, polttaa 250-300 kilokaloria

Edistynyt: 7 kilometriä tunnissa, 60 minuuttia, polttaa noin 350 kilokaloria