Video paljastaa: Madonnan Euroviisuesitystä paranneltiin jälkikäteen

Viihdeuutiset · Tim Isokivi

Madonna esiintyi lauantaina Israelin Tel Avivissa järjestetyissä Euroviisut-laulukilpailussa. Esiintyminen herätti kohua monestakin syystä. Madonna esitti lavalla suurimpiin hitteihinsä lukeutuvan Like a Prayer -popklassikon.

Tähti lauloi paikoitellen nuotin vierestä, mikä ei jäänyt huomaamatta kotikatsomoissa. Esitystä jälkikäteen Youtubesta tähden viralliselta Youtube-kanavalta katsoneet ovat kuitenkin saaneet yllättyä. Madonnan laulusuoritusta oli nimittäin selvästi korjailtu jälkikäteen.

Madonnan esiintymisestä nousi myös toisenlainen kohu. Esityksen aikana nähtiin kaksi tanssijaa, jotka halasivat toisiaan selässään sekä Israelin että Palestiinan liput. Islannille puolestaan suunnitellaan rangaistusta Euroviisujen järjestäjien toimesta Hatari-yhtyeen esiteltyä suorassa lähetyksessä Palestiinan lippua.