Demi Rosen jättipoveen ei juuri rusketusraitoja jää

Viihdeuutiset · Stara.fi

Brittiläinen malli ja seurapiiritähti Demi Rose juhlisti taannoin syntymäpäiviään näyttävästi, kun kaunotar vietti merkkipäiväänsä muinaisegyptiläisissä tunnelmissa. Sittemmin asut ovat vaihtuneet, mutta yhtään peittävämpiä niistä ei ole tullut.

View this post on Instagram

💧💧💧

A post shared by Demi Rose (@demirosemawby) on

Nyt Demi nähdään poseeraamassa häviävän pienissä bikineissä Espanjassa Baleaarien saariryhmään kuuluvan Formenteran rantavesillä, jossa hän keikisteli huvijahdin kannella. Demi on viettänyt viime päivät Formenteran lisäksi myös esimerkiksi Ibizan maisemissa.

View this post on Instagram

Pretty Brown Eyes🧡✨

A post shared by Demi Rose (@demirosemawby) on

Demi Rose täytti virallisesti 24 vuotta jo 27. maaliskuuta. Varsinaisena syntymäpäivänään hän juhlisti syntymäpäiviään vain viettämällä iltaa ystäviensä kanssa. Viralliset ja näyttävät syntymäpäiväjuhlat järjestettiin vasta pari viikkoa myöhemmin.