Hovimuusikko Ilkka sivalsi Antti Rinteen hallitusneuvotteluja: ”Mallimaana Kreikka, miljardeja riittää”

Viihdeuutiset · Stara.fi

Suomen suosituimman radio-ohjelman, Aamulypsyn, vakiovieras Hovimuusikko Ilkka, tunnetaan hulvattomista ajankohtaisista parodiakappaleistaan. Niissä hän ottaa usein kantaa hyvinkin ajankohtaisiin aiheisiin, ja nyt Aamulypsyn kuulijat toivoivat kappaletta hallitusneuvotteluista.

Antti Rinteen hallitusneuvotteluista voisi tehdä albumillisen hulvattomia lauluja, mutta nyt Hovimuusikko Ilkka onnistui kiteyttämään Helsingin Säätytalon tapahtumat yhteen tiiviiseen pakettiin. Voit kuunnella kappaleen tästä linkistä.

Peppi Pitkätossun tunnuskappaleeseen uudelleen sanoitetussa parodiassa todetaan muun muassa miten Rinteen hallitusneuvotteluissa jaetaan surutta miljardeja ottaen velkaa tuleville sukupolville.

– Tämähän ei olisi hauskaa, jos tämä ei olisi totta. Meillä taitaa olla sama suunta. Kyllä, pohjalle, Jaajo Linnonmaa kommentoi uutta kappaletta heti tuoreeltaan.