Povipommi venyttää Instagramin rajoja – mahtuuko näihin rintoihin vielä täytettä?

Viihdeuutiset · Terhi Piiroinen

Norjalainen yksinhuoltajaäiti Sindy Starlet haluaa olla rikas ja kuuluisa. Tavoitteen saavuttaakseen nainen on ryhtynyt glamourmalliksi ja esittelee vartalonsa muhkeita muotoja netissä. Hänen Instagram-kuvansa ovat kuin erotiikkasivustolta.

Naisen kahdessa viimeisimmässä kuvassa nähdään tasseleiden peittämät rinnat sekä stringipeppu. Hän kerää kuvien avulla itselleen lisää faneja ja siten myös luksuselämän rahoittajia. Sindy Starlet on aiemmin kertonut, että innokkaat fanit ovat valmiita maksamaan rintojen suurennusleikkauksia naiselle.

Starlet sanoo itseään Norjan ikiomaksi bimbonukeksi. Naisen esittelysivulla lukee, että hän on menossa Brysseliin rintojen suurennusleikkaukseen 18. kesäkuuta. Nähtäväksi jää, kuinka suureksi hänen jättipovensa on vielä mahdollista paisua.