Uskomatonta! Martina Bigin uusiin rintoihin mahtuu 40 litraa täytettä

Viihdeuutiset · Terhi Piiroinen

Saksalainen Martina Big on ottanut rintoihinsa yhteensä 25 suurennustoimenpidettä. Nyt nainen haaveilee entistäkin suuremmasta ja samalla joustavammasta povesta. Nykyiset suolaliuoksella täytetyt 16,6 litran rinnat aiheuttavat naisen mukaan runsaasti painetta, joten hän tarvitsee isommat implantit.

Tummaihoiseksi muuttunut povipommi on löytänyt tekijän, joka on valmis valmistamaan naiselle 20 litran rintaimplantit mittatilaustyönä. Tämä tarkoittaa siis sitä, että Martina Bigin yhden rinnan koko olisi äärimmilleen täytettynä 20 litraa, eli kaksi ämpäriä. Leikkaus on toukokuun lopulla.

Martina Bigin afrikkalainen nimi on Malaika Kubwa. Hän oli ennen tavallinen vaaleaihoinen lentoemäntä, kunnes muutti rajusti ulkonäköään kauneusleikkausten ja ruskettavien ihopistosten avulla. Hän on kertonut haluavansa maailman isoimmat rinnat.

On the photo you can see how small a peach is in compare to my breasts :)As you already know, I have special breast…

Publiée par Martina BIG – Malaika Kubwa sur Dimanche 19 mai 2019