Älä ole kuin tämä mies! Sytytti tupakan lentokoneessa

Matkailu Ohhoh! · Tim Isokivi

Tupakointi on ollut kiellettyä useimpien lentoyhtiön matkustajalennoilla jo vuosikymmenten ajan. Joitain matkustajia tupakointikielto ei kuitenkaan vaikuta hetkauttavan, kuten tuore viraalivideo paljastaa.

Spirit Airlinesin Yhdysvaltojen Minnesotaan matkalla olleessa koneessa kuvatulla videolla nähdään törkeä tilanne. Videota kuvanneen naisen vieressä istunut mies sytyttää savukkeen ja polttaa sitä kielloista huolimatta.

Tilanne ei mene ohi viereisellä penkkirivllä istuvalta matkustajalta, joka kutsuu paikalle lentohenkilökunnan jäsenen. Pian paikalle saapuva lentoemäntä sammuttaa tupakan ja pyytää miestä antamaan hänelle koneeseennousukorttinsa.

Lennolla tupakointi on ollut kiellettyä Yhdysvalloissa vuodesta 2000 saakka. Kielto koskee myös sähkösavukkeita.