Peleihin pohjautuva Star Wars -elokuva tekeillä

Elokuvat Viihdeuutiset · Tim Isokivi

Vuonna 2003 julkaistu Knights of the Old Republic lukeutuu rakastetuimpiin Star Wars -peleihin. Fanien iloksi pelien miljööseen sukelletaan pian myös valkokankaalla.

Lucasfilm ja Disney työstävät Buzzfeedin mukaan Star Wars: Knights of the Old Republic -elokuvaa. Sen käsikirjoittajana toimii muun muassa Suljettu saari ja Alita: Battle Angel -elokuvat kirjoittanut Laeta Kalogridis.

Knights of the Old Republic sijoittuu aikaan 4 000 vuotta ennen Star Wars -elokuvien tapahtumia. Pelien päähenkilö on Jedi, joka päätyy taisteluun Sith-lordi Darth Malakia vastaan.

Toistaiseksi ei ole tiedossa, onko kyseessä Game of Thrones -sarjan luojien David Benioffin ja D.B. Weissin suunnittelema Star Wars -projekti. Disneyn on huhuttu jo jonkin aikaa haluavan työstää Star Warsin maailmaan sijoittuvia elokuvia, jotka vetoasivat Game of Thronesin fanikuntaan.