Teini työnsi peniksensä viemäriputkeen – massiivinen pelastusoperaatio

Viihdeuutiset · Terhi Piiroinen

Malesialainen 16-vuotias teinipoika on onanoinut seinässä olleen viemäriputken kanssa. Valitettavasti pojan penis jäi putkeen jumiin. Paikalle soitettiin palokunta. Teini yritti saada siittimensä ulos metalliputkesta omin voimin.

Tunnin kestäneen piinan jälkeen hän kuitenkin joutui pyytämään apua kämppäkaveriltaan. Valitettavasti teinin sukuelin oli turvonnut putken sisällä niin paljon, että he joutuivat soittamaan pelastuslaitoksen apuun.

Seniman Idris -niminen vanhempi palomestari Tangkakin pelastuslaitokselta kertoo, että hätäpuhelu tuli heille iltakymmenen aikaan 20. toukokuuta. Palomiehet joutuivat ensin katkaisemaan viiden millimetrin paksuisilla seinämillä varustetun 30 millimetriä halkaisijaltaan olevan putken seinästä.

Poika jouduttiin kuitenkin toimittamaan sairaalaan, koska putkea ei pystytty poistamaan ilman järeämpiä työkaluja peniksen ympäriltä. Palomiehet käyttivät sairaalassa pyörösahaa. Lopulta lääkärit onnistuivat saamaan siittimen ulos puolen yön aikoihin. Penis palautuu ennalleen. Putki oli jo aiemmin poistettu viemärikäytöstä ja korvattu uudella, Mirror uutisoi.