Poliisiauton ikkunaan koputettiin 25 kertaa – 24 kertaa aiheena Mörkö

Urheilu Viihdeuutiset · Stara.fi

Suomalaiset ovat saaneet juhlia kuluneen viikon railakkaasti jääkiekon kolmatta maailmanmestaruutta. Yksi kisojen tähdistä oli Marko ”Mörkö” Anttila, joka on parhaillaan monien suomalaisten mielissä myös kannustuslaulun merkeissä.

”Löikö Mörkö sisään” -lausahdus on nyt levinnyt niin laajalle, että se näkyy jo poliisin kenttätoiminnan arjessa. Helsingin poliisilaitoksen poliisipäällikkö Tomi Vuori kertoi asiasta sosiaalisessa mediassa.

– Eilen laitoksemme naiskonstaapeli kertoi minulle ruuvanneensa maanantaina kauppatorilla partioauton ikkunan alas n. 25 kertaa kun joku koputti sormellaan. Näistä 24 kertaa kysymys oli ollut ”löikö Mörkö sisään”. Tämä on kuulemma nyt niin kuultu, Vuori kirjoitti Twitterissä.