Kohukaunotar Maisa Torppa on nyt lentoemäntä – paljasti uravaihdoksen kuvallaan

Viihdeuutiset · Stara.fi

Julkkiskaunotar Maisa Torppa on ollut vuosien varrella useasti otsikoissa rohkeiden kuvien ja lausuntojensa ansiosta. Ne ovat aiheuttaneet kiivastakin keskustelua sosiaalisessa mediassa. Viime aikoina Maisa on viettänyt hiljaiseloa somessa, ja nyt syy siihen on paljastunut.

– Elämä yllätti ihan mielettömällä tavalla! Viime ajat oon viettänyt hiljaiseloa, koska kaikki aika ja energia on mennyt todella haastavaan @flynorra matkustamohenkilökunnan turvallisuus- ja palvelukoulutukseen, Maisa Torppa paljasti yllättävän uravaihdoksensa.

– On etuoikeutettua saada kuulua tähän mielettömään työporukkaan! Vastaanotto on ollut maailman ihaninta. Aikaisemmat opiskelut sairaanhoitajaksi jatkuu syksyllä (älkää luulkokkaan, että hoitoala jäisi) mutta tällä hetkellä elämä menee siivillä! Nähdään Norran operoimilla Finnairin lennoilla, Torppa kirjoittaa.

Taannoin Maisa Torppa yllätti seuraajansa julkaisemalla Instagramissa valokuvan itsestään meikittömänä ja ilman kuvankäsittelyä. Hän kertoi miten monia sosiaalisessa mediassa leviäviä kuvia on käsitelty rajusti kuvankäsittelyssä, vaikka kuvia väitetään muokkaamattomiksi.

– Tässä on teille suomalainen nainen aamulla. ILMAN photoshoppia ja meikkiä! Mulla on vatsassa tähystysleikkaus arvet viidestä eri vatsan alueen leikkauksesta ja aivan saakelin isot silmäpussit! Mutta ylpeydellä kannan ne. Ja arvatkaa mitä… multa löytyy myös selluliittia! #photoshopvsreality #thereality