Muistatko Crazy Townin? Saapuu Suomeen kesäkeikalle

Viihdeuutiset · Terhi Piiroinen

Suurimmalle osalle ihmisistä Crazy Town -yhtyeestä tulee varmasti ensimmäisenä mieleen bändin vuonna 2000 ilmestynyt Butterfly-hittibiisi. Nyt legendaarinen kappale on mahdollista kuulla Suomessa, kun yhtye saapuu Helsinkiin keikalle.

Amerikkalainen Crazy Town saapuu Eurooppaan 20-vuotisjuhlakiertueelle. Helsinki on kiertueen kolmas keikkapaikka, ja yhtye esiintyy 30.7.2019 On The Rocksissa. Crazy Town on losangelesilainen rap-metal -bändi, jolta on ilmestynyt yhteensä kolme albumia.

Yhtyeestä ei ole kuulunut viime vuosina kovinkaan paljoa, mutta heillä näyttää tästäkin huolimatta olevan tasaisesti keikkaa ympäri maailman. Yhtyeen keulahahmona hääräävä Shifty Shellshock on saavuttanut enemmän mainetta päihdesekoilujen kuin musiikillisten ansioidensa vuoksi.