Lamar Odom selvisi Olympialaisten huumeseulasta tekopeniksen avulla

Viihdeuutiset · Tim Isokivi

Koripalloilija ja Khloe Kardashianin ex-aviomies Lamar Odom on tehnyt suuria paljastuksia urastaan ja elämästään. Tähden mukaan hän onnistui huijaamaan huumeseulaa vuoden 2004 olympialaisissa.

Entinen NBA-tähti oli mukana Yhdysvaltojen miesten koripallojoukkueessa Ateenassa järjestetyissä kesäolympialaisissa. Tähti käytti kilpailujen aikaan huumeita, minkä hän tiesi aiheuttavan ongelmia testeissä.

Odom googlasi tekopeniksiä ja ohjeita huumetestin huijaamiseen. Hän tilasi omien sanojensa mukaan isokokoisen mustan tekopeniksen ja ruiskutti sen kautta näyteastiaan valmentajansa puhdasta virtsaa. Huijaus meni läpi, ja tähti pääsi edustamaan Yhdysvaltoja olympialaisissa.

Paljastus on TMZ:n mukaan peräisin Odomin tuoreesta Darkness to Light -elämänkertakirjasta. Siinä tähti on myös paljastanut olevansa seksiaddikti ja harrastaneensa seksiä yli kahden tuhannen naisen kanssa.