Yli kilometrin uima-allas Guinnessin ennätystenkirjaan – altaassa 250 miljoonaa litraa vettä

Matkailu · Terhi Piiroinen

Olemme kertoneet Tyynen valtameren rannalle Chileen, San Alfonso del Mar -lomakohteeseen rakennetusta uima-altaasta, joka on pienen järven kokoinen. Kyseessä on Crystal Lagoons -nimisen yhtiön taidonnäyte, joka on päässyt myös Guinnessin ennätystenkirjaan. Allasta rakennettiin viisi vuotta.

Maailman suurin uima-allas kuuluu yksityiselle lomakeskukselle Algarrobon kaupungissa. Suolavedellä täytetty uima-allas on 15 jalkapallokentän kokoinen. Uima-allas on vapaasti lomakeskuksen majoittujien käytössä, ja siellä mahtuu jopa purjehtimaan.

Hotellissa on luksushuoneita. Sen sijaan uima-altaalla järjestetään monenlaista aktiviteettia, aina melonnasta sukellukseen ja vesijumppaan. Uima-altaan rannalla oleva hiekka on keinotekoisesti lämmitetty. Lomakohteessa on jättimäisen uima-altaan lisäksi myös omat urheilukentät tennikselle, lentopallolle ja jalkapallolle. Meren välittömässä läheisyydessä sijaitseva allas avattiin vuonna 2006.

View this post on Instagram

📍❤️

A post shared by Sofía (@sofihaddad) on

View this post on Instagram

Buenos días ⛱🦀🌤

A post shared by Sergio 🇻🇪 (@sergioescalante1) on

View this post on Instagram

San Alfonso del Mar é um complexo residencial localizado na praia de Algarrobo, Chile. Frente ao Oceano Pacífico, se tornou famoso por possuir a piscina mais extensa do mundo. As melhores experiencias sao com a Conexion. Torne sua viagem ao Chile inesquecível. Isla Negra e Algarrobo. Entre em contato para saber mais. . San Afonso del Mar is a residential complex located on the beach of Algarrobo, Chile. Facing the Pacific Ocean, it has become famous for having the most extensive swimming pool in the world. The best experiences are with Conexion. Make your trip to Chile unforgettable. Isla Negra and Algarrobo, Contact us to know more. . #sanalfonso #algarrobo #piscina #maiorpiscinadomundo #sanalfonsodelmar #turismo #turismonochile #tours #tourschile #chile #pool #amazing #tripchile #travelchile #travel #santiago #santiagodechile #conexionchile

A post shared by Conexión Chile (@conexionchile) on