Nojatuoli kaahaa liikenteen seassa – huippunopeus 140 km/h

Autot Viihdeuutiset · Tim Isokivi

Miltä tuntuisi kiitää autoteitä pitkin omalla nojatuolilla lojuten? Eräs brittiläinen pariskunta osaisi vastata tähän kysymykseen. Viraalina levinneellä videolla todistetaan yllättävää näkyä liikenteessä.

Siinä asfaltilla kulkee autoksi muutettu nojatuoli, kyydissään mies ja nainen. Hämmentävän keksinnön takana on The Drive -sivuston mukaan brittiläinen televisiokasvo Edd China. 140 kilometrin tuntivauhtiin yltävä menopeli on yllättäen katulaillinen.

Ajoneuvossa ei nopeasti vilkaistuna näytä olevan lainkaan rattia, mutta itseohjaavasta autosta ei ole kyse. Kuljettajan edessä oleva pannupizza on tosiasiassa ratti ja Guinness-oluttölkki jarru.

 

Couple driving down the road on a couch on wheels

A man and a woman were spotted driving down the road seated on a couch with wheels on May 30. A table was attached to the sofa, and the whole living room set up was complete with a flower vase and a lamp.

Publiée par Local 21 CBS News, WHP Harrisburg sur Vendredi 31 mai 2019

PS: Lue lisää autoista Jokamies.fi -verkkolehdestä.