Leigh-Anne Pinnock esitteli auliisti bikinikuntoaan

Viihdeuutiset · Stara.fi

Brittiläinen Little Mix -tyttöbändi voitti aikoinaan X Factor -ohjelman kahdeksannen tuotantokauden Tulisa Contostavlosin avustuksella. Yhtye ei onnistunut nousemaan supersuosioon, mutta yhtyeen brunette kaunotar Leigh-Anne Pinnock jäi julkisuuteen.

Tyttöbändin kaunotar julkaisee itsestään nykyisin upeita kuvia sosiaalisessa mediassa, jossa hän esittelee muun muassa bikinivartaloaan auliisti. Pinnock ylistää vuolaasti muun muassa tuotteen materiaalia, mikä onkin ymmärrettävää hänen asemassaan.

Little Mix -yhtyeen jäseniä ovat Perrie Edwards, Jesy Nelson, Leigh-Anne Pinnock ja Jade Thirwall. Tyttöbändin voiton jälkeen he julkaisivat pian Cannonball-debyyttisinglensä. Suosittu yhtye esitti X Factor -ohjelmassa lukuisia hittikappaleita kuten E.T, If I Were a Boy, Telephone ja Don’t Stop The Music.