Leigh-Anne Pinnock esitteli auliisti bikinikuntoaan

Viihdeuutiset · Stara.fi

Brittiläinen Little Mix -tyttöbändi voitti aikoinaan X Factor -ohjelman kahdeksannen tuotantokauden Tulisa Contostavlosin avustuksella. Yhtye ei onnistunut nousemaan supersuosioon, mutta yhtyeen brunette kaunotar Leigh-Anne Pinnock jäi julkisuuteen.

View this post on Instagram

Get me in the sun.. get me in the sea 😩 holiday couldn’t come any sooner!! ☀️🌴🐚

A post shared by Leigh-Anne Pinnock (@leighannepinnock) on

Tyttöbändin kaunotar julkaisee itsestään nykyisin upeita kuvia sosiaalisessa mediassa, jossa hän esittelee muun muassa bikinivartaloaan auliisti. Pinnock ylistää vuolaasti muun muassa tuotteen materiaalia, mikä onkin ymmärrettävää hänen asemassaan.

Little Mix -yhtyeen jäseniä ovat Perrie Edwards, Jesy Nelson, Leigh-Anne Pinnock ja Jade Thirwall. Tyttöbändin voiton jälkeen he julkaisivat pian Cannonball-debyyttisinglensä. Suosittu yhtye esitti X Factor -ohjelmassa lukuisia hittikappaleita kuten E.T, If I Were a Boy, Telephone ja Don’t Stop The Music.