Massiivinen poliisioperaatio murtovarkaan kiinniottamiseksi – olikin jotain aivan muuta

Ohhoh! · Tim Isokivi

Poliisin haalarikameroiden tallentamalla videolla nähdään tilanne, joka voisi alkuun olla suoraan toimintaelokuvista. Tunnelma saa kuitenkin nopeasti komediallisia piirteitä.

Poliisit kutsuttiin Texasin Lufkinissa sijaitsevaan kotiin asukkaan kuultua jonkun murtautuvan sisään. Poliisivirkailijat piirittivät ensin taloa ja ja rynniköivät pian sisään aseet esillä.

Sisällä poliiseille selvisi, että murtovaras oli vaaratonta sorttia. Kyseessä oli pelkkä peura, joka oli päätynyt säikähdyksissään rikkomaan paikkoja. Tapauksella oli onnellinen loppu, sillä peurakin onnistui poistumaan paikalta ehjin nahoin.

– Se on peura! Se on peura!, kuullaan yhden poliisin huutavan totuuden selvittyä tunkeilijasta.

 

Oh deer …

OH DEER: This morning around 6:10 a.m., we responded to the call of a burglary in progress in a subdivision off of FM 58. The homeowner heard glass break and immediately hid in a closet with a weapon. An officer arrived on scene to find a front window shattered. He then heard someone moving around inside the home and called for backup. The homeowner later realized she did not have her weapon. It had been left on the kitchen counter meaning it could be in the suspect’s possession. Several officers arrived and formed an entry team. Upon making entry through the broken window, the lead officer rounded a corner and came face to face with one very frightened doe. After several minutes of “deer wrangling” with kitchen chairs, officers shooed the doe out the front door. No animals or officers were seriously injured in the incident (except minor cuts from the glass). Can’t make this stuff up folks … #strangerthanfiction #meanwhileinlufkin #bettercallallstate #orfarmers #gonnaneedabiggerroomba #janedoe #liontamer #ohdeer

Publiée par Lufkin Police & Fire sur Jeudi 6 juin 2019