Vuokraveneen kapteeni otti matkustajat vangiksi – joi rommia, käytti kokaiinia ja uhkaili aseella

Viihdeuutiset · Tim Isokivi

Jahdin Floridassa vuokrannut ryhmä sai kokea taatusti ikimuistoisen matkan, joskin eri tavalla kuin he ehkä toivoivat. Syynä oli aluksen aggressiivisesti käyttäytynyt ja umpipäihtynyt kapteeni. Kapteeni Mark Baileyn oli määrä viedä viisihenkinen ryhmä 12 tunnin kalastusretkelle.

Tilanne eskaloitui koko ajan olutta juoneen 36-vuotiaan kapteenin päädyttyä riitaan erään matkustajan teini-ikäisen pojan kanssa. Mies repi kaulaketjun irti nuorukaiselta, joka oli väärinkäsityksen seurauksena ottanut yhden hänen oluistaan.

Aggressiivinen kapteeni vetäytyi yläkannelle, jossa hän muun muassa joi rommia, poltti kannabista ja käytti kokaiinia ja ammuskeli merelle käsiaseella. Bailey ei suostunut palaamaan maihin pyynnöistä huolimatta. Hän jopa uhkasi tappaa matkustajat ja heivata ruumiit laidan yli.

Matkustajat hälyttivät rannikkovartioston paikalle heti, kun heidän puhelimissaan oli kenttää. NBC:n mukaan Bailey pidätettiin ruorijuopumuksesta ja poliisin väkivaltaisesta vastustamisesta.