Simpsonit teki sen taas! Ennusti Game Of Thronesin jakson tapahtumat

Viihdeuutiset · Terhi Piiroinen

Suositun Simpsonit-sarjan historian aikana on nähty lukuisia vitsejä ja yksityiskohtia, jotka ovat vuosia myöhemmin toteutuneet hämmästyttävillä tavoilla. Animaatiosarjan on väitetty ennustaneen muun muassa Donald Trumpin preisdenttiehdokkuuden ja muita maailman tapahtumia.

Nyt teräväsilmäiset Simpsonit-fanit ovat huomanneet, että supersuosiosta nauttivan Game Of Thronesin kahdeksannen kauden 5. jaksossa oli tuttu tapahtumakaari. Simpsonit esitti kaksi vuotta sitten jakson, jossa lohikäärme polttaa kylän tulta syöksemällä. Aivan kuten Game Of Thronesissakin.

Verkossa on julkaistu vertailukuvia ja yhtäläisyyksiä esittäviä videoita. Vuonna 2017 esitetyn jakson nimi on The Serfsons, jossa keltainen animaatioperhe elää vaihtoehtoisessa fantasiatodellisuudessa, Buzz Feed uutisoi.

[Spoilers] the Simpson’s predicted again from gameofthrones