Kesätreffit ovat täynnä romantiikkaa – ota tästä parhaat vinkit talteen

Lifestyle · Terhi Piiroinen

Kesällä tapahtuvaan treffailuun kuuluu automaattisesti ulkona olemista ja luonnossa kulkemista. Deitin kanssa voi suunnata vesipyssyjen kanssa rannalle, lintukirjan kanssa bongausreissulle tai kesäteatteriin ja jätskille.

Kesä tarjoaa rajattomat mahdollisuudet treffailuun. Nuotiomakkarat, grillisienet tai puistopiknik ovat hauskoja ideoita treffi-illalliseksi. Deitit voivat myös lähteä polkupyöräretkelle tai minigolf-radalle. Joku haluaa seuraa mansikoita keräämään, joten miksi siihen tehtävään ei yhdistäisi myös treffejä?

Lavatanssit ovat perinteisiä paikkoja seuranhakuun. Kannattaa myös osallistua ilmaiskonsertteihin ja päivätapahtumiin. Miltäpä kuulostaisi telttaretki treffikumppanin kanssa? Tällöin tulee tosin varmistua siitä, että seuralainen on turvallinen ja luotettava.