Anna Abreu julkaisi huvittavan vauvakuvan – ilme kertoo kaiken!

Viihdeuutiset · Terhi Piiroinen

Sosiaalisessa mediassa aktiivisesti kuviaan julkaiseva laulaja Anna Abreu on nyt esitellyt faneilleen yhden vauva-aikaisista poseerauksistaan. Ihmiset ovat naureskelleet kuvalle, sillä pikku-Annan ilme on mainio.

Poptähti Anna Abreulla on ollut pienenä musta ja pörröinen hiustyyli. Anna kommentoi kuvaa, että siinä näkyy hänen sunnuntaipäivän olotilansa. Kuva on napattu vuonna 1990.

Anna Abreu on 29-vuotias suomalais-portugalilainen laulaja. Hänen koko nimensä on alunperin Anna Eira Margarida Mourão de Melo e Abreu. Neitokainen nousi valtakunnalliseksi julkkikseksi Idols-kilpailusta 12 vuotta sitten. Hän on naimisissa lumilautailija Lauri Heiskarin kanssa.

View this post on Instagram

Sunday mood. #1990 #yesitsme

A post shared by ABREU (@iamabreu) on