Balilla sijaitsevan hotellin asiakkaat saavat leikkiä koiranpentujen kanssa – hinta vain 31 euroa yöltä

Matkailu · Tim Isokivi

Balin Ubud on lämpimän ilmaston ja silmiä hivelevien maisemien ansiosta jo sellaisenaan paratiisi monille turisteille. Sokerina pohjalla eräässä hotellissa aikaa pääsee viettämään koiranpentujen kanssa.

Puri Garden Hotel & Hostel tarjoaa asiakkaille koiranpentuterapiaa kahdesti viikossa. He pääsevät leikkimään aidatulla alueella koirien kanssa, jotka ovat peräisin hotellin tukemasta paikallisesta eläinsuojasta.

Hotellin omistaja Daniel Silva kertoo Daily Mailille idean syntyneen hänen ja tyttöystävänsä yhteisestä rakkaudesta koiria kohtaan. Silvan mukaan koirien kanssa vietetty aika tekee vieraille hyvää ja heidän matkastaan ainutlaatuisen.

Puri Garden Hotel & Hostelista löytyy myös esimerkiksi uima-altaalla varustettu puutarha. Asiakkaille tarjotaan mahdollisuus päiväretkiin ja päivittäiseen joogaan. Yöpyminen hotellissa maksaa noin 31 eurosta eteenpäin.

 

 

 

 

View this post on Instagram

The place to be! 💙 #purigardenhotel

A post shared by Puri Garden Hotel & Hostel (@purigardenhotel) on