Poptähti Nicki Minaj tyylikkäissä herutuskuvissa

Viihdeuutiset · Stara.fi

Kurvikas poptähti Nicki Minaj on ollut viime aikoina otsikoissa musiikkinsa sijaan lähinnä muiden aiheiden merkeissä, sillä kurvitar on julkaissut usein rohkeita kuvia verkkoon ja taannoin hänen poikaystävänsä rikollinen tausta paljastui julkisuuteen ja aiheutti kohua.

View this post on Instagram

#Megatron + #QueenRadio 6|21

A post shared by Barbie® (@nickiminaj) on

Tällä kertaa Nicki Minaj nähdään poseeraamassa rintavana musiikkivideon kuvauksissa. Tutuksi tulleeseen tapaansa Minaj nautiskelee antoisien kurviensa esittelemisestä. Kuvat ovatkin saaneet muutamassa päivässä miljoonia tykkäyksiä esimerkiksi Instagramissa.

View this post on Instagram

#WobbleUpVIDEO OUT NOW

A post shared by Barbie® (@nickiminaj) on

Nicki Minaj’n poikaystävällä Kenneth Pettyllä on synkkä rikostausta. Hänet on luokiteltu New Yorkin osavaltiossa rekisteröidyksi seksuaalirikolliseksi. Mies on tuomittu vuonna 1995 neljäksi vuodeksi vankeuteen raiskausyrityksestä ja lisäksi tuomittu myöhemmin seitsemäksi vuodeksi vankilaan taposta. Hän pääsi vankilasta vuonna 2013.