Mies raivostui vuokraisännälle – väitti peseytyvän liikaa

Ohhoh! · Terhi Piiroinen

Harva ihminen suuttuu siitä, että hänen väitetään pitävän liikaa huolta hygieniastaan. Floridalainen mies on kuitenkin käyttänyt väkivaltaa 70-vuotiaaseen vuokraisäntäänsä ja huonetoveriinsa, koska hän oli sanonut miehen peseytyvän liikaa.

New York Post kertoo 48-vuotiaan Byron Christianoudisin olleen menossa suihkuun, kun iäkäs kämppäkaveri kielsi sen. Syy oli miehen liian innokas suihkussa käyminen. Suihkuun menossa ollut Christianoudis otti kämppäkaverin kuristusotteeseen ja raapi hänen kasvojaan.

Poliisit tulivat paikalle ja hän joutui tyytymään hetkeksi vankilan pesutiloihin. Miehellä on aiempia merkintöjä rikosrekisterissään. Hänet yllätettiin vuonna 2015 masturboimasta rannalta. Syyksi hän kertoi ikävän tyttöystäväänsä kohtaan.