Mies syö ainoastaan raakaa lihaa – ruokavalio jo 10 vuoden ajan

Viihdeuutiset · Terhi Piiroinen

Yhdysvaltojen Kentuckyssa asuva 35-vuotias Derek Nance on syönyt pääasiassa raakaa lihaa kuluneen vuosikymmenen aikana. Mies kehuu, että ei ole tuntenut oloaan aiemmin yhtä terveeksi kuin luolamiestyylistä ruokavaliota noudattaessaan.

Amerikkalainen rakastaa kaikkia eläimen syötäväksi kelpaavia osia. Hän jättää ainoastaan sorkat ja sarvet pois ravinnostaan. Hän on aiemmin syönyt perusamerikkalaisen tavoin, mutta todennut, että lihansyöjän ravinto sopii hänelle parhaiten.

Derek valmistaa joistakin ruhon osista smoothieita, mutta raakojen lihapalojen pureskelu auttaa hänen mukaansa hampaiden hyvinvoinnissa. Hän järsii jopa luut. Hän myös teurastaa lihansa itse varmistaakseen sen tuoreuden.

Perheessä on neljä lasta, jotka ovat oppineet rakastamaan lihaa. Derekin kumppani oli ennen täysin kasvissyöjä, mutta on muuttanut hieman käsitystään ravinnosta miehensä tavattuaan.