Amanda Harkimo juhlisti juhannusta alastonkuvalla

Viihdeuutiset · Stara.fi

Realityjulkkis Amanda Harkimo on tullut tunnetuksi monista realitysarjoista niin Suomessa kuin Ruotsissakin, ja hän on television lisäksi ollut aktiivinen myös sosiaalisessa mediassa. Taannoin hän juhlisti silikonirintojensa syntymäpäiviä povensa täyttäessä viisi vuotta.

View this post on Instagram

Glad midsommar! 💋

A post shared by Amanda Harkimo (@djamandaharkimo) on

Parhaillaan Amanda viettää juhannusta ystäviensä kanssa, ja juhlinnan tiimellyksessä kolme naista istuutui nauttimaan valoisasta juhannusyöstä laiturin nokkaan. Amandan verkossa julkaisemassa kuvassa kolmikko nähdään alastomana selkä kameraan päin. Juhannustunnelma on kiteytetty kuvaan melko hyvin.

View this post on Instagram

HTG

A post shared by Amanda Harkimo (@djamandaharkimo) on

Temptation Island ja Martina ja hengenpelastajat -ohjelmissa sekä Ruotsin Paratiisihotelli-ohjelmassa nähty Amanda Harkimo on työskennellyt jo pitkään myös DJ:nä erilaisissa tilaisuuksissa ja muun muassa jääkiekko-otteluissa.