Karkkibuffetti on pois häämuodista – tilalle herkullinen vaihtoehto

Lifestyle · Terhi Piiroinen

Jo vuosien ajan hääjuhlissa on rakennettu karkkibuffetteja, joissa vieraat saavat kerätä kuppeihin irtokarkkeja naposteltavaksi. Lastenjuhlista alunperin kopioitu idea on menettänyt hohtonsa ja tilalle tulee vaahtokarkkien grillaaminen.

S’mores-herkut ovat amerikkalaisia jälkiruokia, joissa kahden keksin väliin grillataan vaahtokarkkia ja suklaata. Nettiin on putkahdellut kuvia hääjuhlista, joihin on toteutettu erillinen vaahtokarkkien grillauspiste. Joissakin juhlissa on jokaisessa pöydässä pieni polttimella varustettu grilli, jossa herkut voi valmistaa jälkiruoaksi.

Kokosimme alle ideoita s’mores-pisteen esillepanoon ja tarjoiluun. Ideana kuitenkin on, että vieraat saavat grillata vaahtokarkkinsa itse. Unohda siis sokeriöverit ja luo tyylikkäämpi tapa herkutteluun.

View this post on Instagram

We love when our couples decide to serve S'mores for a fun sweet treat! Spring, Summer, Fall… they never go out of season!!!⁣ ⁣ Photography: @patmanang⁣ Venue: @avilabeachgolfresort⁣ Catering: @pacificharvestcatering⁣ ⁣S'Mores Setup: @michelecarrollevents⁣ Custom signage: @smaycreations Wedding Planning & Design: @michelecarrollevents⁣ ⁣ #smores #smoresplease #smoresstation #weddingsmores #weddingdessert #weddingdesserts #weddingtreats #slowedding #beachwedding #avilabeachgolfresort #avilabeachwedding #avilabeachgolfresortwedding #sloweddings #wedding #weddings #weddinginspo #weddinginspiration #centralcoastwedding #californiawedding #sloweddingplanner #sloweddingvendors #slo #slolife #slocal #michelecarrollevents #sanluisobispo #instawedding #stylemepretty #theknot #weddingwire

A post shared by Michele Carroll Events (@michelecarrollevents) on

View this post on Instagram

Let’s get “Toasted!” 🔥 🍫 Photo: @natejessiphoto Event: @weddingtoursofyolocounty Coordination & Design: @tanweddingsandevents Venue: @windmillvineyards Rentals: @blossomfarmvintagerentals Florals: @strelitziaflowerco Cake & Desserts: @letthemeatcakedavis DJ: @firehouseent.07 Catering: @ludyscateringwoodland Signage: @emilymurpheydesigns Bar: @eventsbywise Wine: @matchbookwines Photography: @natejessiphoto Programs: @wedwordy Linens: @creativecoverings . . . #sacramento #sacramentowedding #sacramentoartist #realweddings #weddingvendor #weddingsign #weddingsigns #yolocounty #visitwoodland #woodlandca #davisca #handlettering #calligraphy #modernwedding #wedding #reception #2018bride #bride #weddingreception #rentme #rental #momboss #ladyboss #weddingcalligraphy #handlettering #weddingcalligrapher #smores #weddingsmores #letsgettoasted #firepit #windmillvineyards

A post shared by Emily Murphey (@emilymurpheydesigns) on

View this post on Instagram

Today’s s’mores bar set up in progress! 😍

A post shared by Woodgrain 'n Lace Designs (@woodgrainnlacedesigns) on