Britney Spears huippuseksikäs bikineissä – haastaa monet nuorempansa

Viihdeuutiset · Stara.fi

Britney Spears on ollut kevään aikana otsikoissa päädyttyään hoitoon mielenterveysongelmien vuoksi. Vuosien ajan monenlaisten ongelmien parissa kamppaillut superjulkkis on ehkä yhä ongelmissa mielenterveytensä kanssa, mutta ulkoisesti hän on todella huippukunnossa.

View this post on Instagram

🍨🍨🍨

A post shared by Britney Spears (@britneyspears) on

37-vuotias poptähti on nyt julkaissut sosiaalisessa mediassa kuvia ja videoita, joiden perusteella hän itsekin pitää kovasti nykyisestä ulkoisesta olemuksestaan ja haluaa muidenkin näkevän sen. Kuvien perusteella aika näyttää olleen laulajattarelle suosiollinen.

View this post on Instagram

☘️☘️☘️

A post shared by Britney Spears (@britneyspears) on

Britney Spears kirjattiin huhtikuun alussa psykiatriseen hoitoon. Tähti perui sitä ennen suunnitellut esiintymisensä Las Vegasissa. Päätöksen taustalla olivat hänen isänsä sairastuminen ja Britneyn lääkityksessä ilmenneet ongelmat. Taannoin tähden manageri Larry Rudolph vihjasi jopa mahdollisuudesta, ettei Britney enää esiintyisi lainkaan.