Turisti joukkoraiskattiin Milanossa – nainen kadotti sitä ennen ystävänsä

Ohhoh! · Terhi Piiroinen

Ystävänsä kanssa iltaa Milanossa lomamatkalla viettänyt nainen oli hukannut puhelimensa ja kaverinsa. Yksinäinen hoipertelu kaupungin kaduilla johti kohtalokkaaseen tapahtumaan, jossa 4-5 miestä raiskasi hänet. Nainen löydettiin tänä aamuna virumasta puistosta.

Brittiläinen 44-vuotias nainen oli ollut viettämässä iltaa englantilaisen ystävänsä kanssa Naviglio Granden kanaalin ympäristössä. Hän oli kadottanut puhelimensa ja joutunut erilleen kaveristaan, jonka jälkeen nainen käveli Via Conca del Naviglio -kadulle. Pian joukko ilmeisesti pohjoisafrikkalaisia miehiä raahasi hänet sivummalle puskaan, jossa he joukkoraiskasivat naisen.

Lopulta miehet varastivat hänen käsilaukkunsa ja jättivät naisen virumaan puistoon. Koiranulkoiluttaja löysi hänet aamulla kuuden aikaan. Hänet toimitettiin sairaalaan ja poliisit ovat ryhtyneet tutkimaan tapausta. Naiselta on otettu DNA-näytteitä ja valvontakameroiden materiaalia tutkitaan, Corriere uutisoi.

Ihmisten kannattaa kiinnittää huomiota varovaisuuteen ulkomailla ja isoissa kaupungeissa etenkin yöaikaan. Yksin liikkuminen on turvatonta ja vaarallista. Kallista omaisuutta tai käteistä ei myöskään kannata kuljettaa mukana.