Kissa päätyi pesukoneeseen – selvisi hengissä 35 minuutin pesuohjelmasta

Ohhoh! · Tim Isokivi

Kissoilla on usein paha tapa mennä paikkoihin, joihin ne eivät saisi mennä. Nyt erään kissan uteliaisuus on miltei koitunut sen kohtaloksi.

Vuoden ikäinen Felix-kissa oli kiivennyt pesukoneeseen, eikä omistaja ollut huomannut eläintä käynnistäessään laitteen. 35 minuuttia kestäneen pesuohjelman jälkeen omistaja huomasi kissan tassun sojottavan märkien pyykkien seasta.

Kissa toimitettiin eläinkääkärille. Eläin sokeutui ja sai keuhkokuumeen sen keuhkoihin joutuneen veden ansiosta. Kissa kuitenkin selvisi hengissä.

Felix voi CNN-uutissivuston mukaan jo paremmin. Sen näkökyky on palautunut ja ruokakin maistuu jälleen lemmikille. Kissan omistava perhe hakee parhaillaan lahjoituksia eläinlääkärikulujen kattamiseksi GoFundMe-sivustolla.