Porilainen kiinni ilman ajokorttia 15. kertaa vuodessa – nyt takavarikoitiin auto

Ohhoh! · Terhi Piiroinen

Toistuvasti ilman ajokorttia ajanut porilainen mies on menettänyt ajoneuvonsa valtiolle. Mies oli saatu kiinni ratin takaa 15. kertaa vuoden sisään, vaikka hänellä ei ole voimassa olevaa ajo-oikeutta.

Porilaisen miehen välinpitämättömyys kostautui. Keskellä tiistaipäivää Porin Eteläväylällä ilman ajokorttia henkilöautoa ajanut mies on joutunut luovuttamaan autonsa poliisille. Vuonna 1995 syntynyt mies oli toistuvasti kuljettanut ajoneuvoaan ilman voimassa olevaa ajo-oikeutta.

Lisäksi hänen autossaan oli ollut säännösten vastaiset renkaat alla. Poliisit voivat takavarikoida ajoneuvon, mikäli sen omistaja syyllistyy toistuvasti rikoksiin. Porilainen oli tehnyt saman rikoksen peräti 15 kertaa ennen ajoneuvonsa menettämistä.