Porilainen kiinni ilman ajokorttia 15. kertaa vuodessa – nyt takavarikoitiin auto

Ohhoh! · Terhi Piiroinen

Toistuvasti ilman ajokorttia ajanut porilainen mies on menettänyt ajoneuvonsa valtiolle. Mies oli saatu kiinni ratin takaa 15. kertaa vuoden sisään, vaikka hänellä ei ole voimassa olevaa ajo-oikeutta.

Porilaisen miehen välinpitämättömyys kostautui. Keskellä tiistaipäivää Porin Eteläväylällä ilman ajokorttia henkilöautoa ajanut mies on joutunut luovuttamaan autonsa poliisille. Vuonna 1995 syntynyt mies oli toistuvasti kuljettanut ajoneuvoaan ilman voimassa olevaa ajo-oikeutta.

Lisäksi hänen autossaan oli ollut säännösten vastaiset renkaat alla. Poliisit voivat takavarikoida ajoneuvon, mikäli sen omistaja syyllistyy toistuvasti rikoksiin. Porilainen oli tehnyt saman rikoksen peräti 15 kertaa ennen ajoneuvonsa menettämistä.

Uusimmat