Vuonna 2007 kadonnut poika löytyi – ampui sieppaajaisänsä ja joutui vankilaan

Ohhoh! · Terhi Piiroinen

Viisivuotias Anthony Templet katosi vuonna 2007 Houstonin kodista, Yhdysvaltojen Teksasista. Kidnappaaja oli lapsen oma isä, Burt Templet. Miehen tiedettiin olleen hyvin väkivaltainen.

Nyt Anthony Templet on löytynyt Lousianan Baton Rougesta. 17-vuotias teini on nimittäin pidätetty, sillä hän ampui isänsä. Pojan pienenä siepannut mies on pahoinpidellyt Anthonya kaikki nämä vuodet. Lopulta Anthony sai tarpeekseen ja ampui isänsä käsiaseella. Sen jälkeen hän soitti itse hätänumeroon.

Anthony Templet on pidätetty isänsä murhasta. 12 vuotta kadoksissa olleen pojan sisko on puolustanut julkisesti veljensä tekoa, sillä hän on itse todistanut julman isän tekoja pienestä pitäen. Hän on varma, että teinillä ei ollut muuta mahdollisuutta selviytymiseen. Oikeuskäsittely kestänee kuukausia, ennen kuin Anthony saa tuomion, WAFB uutisoi.

Poliisi
Poliisi