Eminemin isä kuollut – räppäri ei koskaan antanut hänelle anteeksi

Viihdeuutiset · Tim Isokivi

Räppäri Eminemin biologinen isä on kuollut. Marhshall Bruce Mathers Jr. menehtyi 67-vuotiaana kotonaan Indianan osavaltiossa sijaitsevassa Fort Waynessa. Marshall Bruce Mathers Jr. kuoli TMZ-sivuston mukaan sydänkohtaukseen.

Isä oli 22-vuotias mennessään naimisiin Eminemin äidin kanssa, joka oli tuolloin vasta 15-vuotias. Pariskunta erosi pian Eminemin syntymän jälkeen. Eminem ei ole peitellyt kappaleissa kaunojaan isäänsä kohtaan. Tähden mukaan hän yritti kirjoittaa miehelle useita kertoja, mutta kirjeet saapuivat aina paluupostina takaisin. Räppäri on ruotinut isäsuhdetta kappaleissa, kuten Cleanin’ Out My Closet.

Vuonna 2001 Marshall Bruce Mathers Jr. kirjoitti sanomalehteen oman versionsa tarinasta. Miehen itsensä mukaan Eminemin äiti ei antanut hänen ottaa yhteyttä poikaansa. Räppäri ei kuitenkaan suostunut vastaamaan isänsä pyyntöihin sovitella tulehtuneita välejä.