Metallitanko lävisti auton tuulilasin – kuljettajan henki hiuskarvan varassa

Autot Ohhoh! · Tim Isokivi

Tuore onnettomuus toimii hyvänä muistutuksena siitä, miksi auton mukana kuljetettava kuorma tulisi sitoa kunnolla kiinni. Kyydistä putoavat esineet voivat aiheuttaa vakavia vaaratilanteita liikenteessä.

Yhdysvaltojen Kansasin liikennepoliisi jakoi Twitterissä kuvan, jossa metallinen tanko on osunut auton tuulilasiin. Se oli peräisin edellä ajaneen auton kuormasta. Kaikkien onneksi auton pelkääjän paikalla ei istunut ketään. Oli myös varsin pienestä kiinni, ettei tanko osunut kuljettajan puolelle.

– Miksi auton kuorman kiinni pysymisestä huolehtiminen on tärkeää? Tämä onnettomuus olisi voinut viedä hengen, mikäli autossa olisi ollut matkustaja, poliisi kirjoitti.

 

PS: Lue lisää autoista Jokamies.fi -verkkolehdestä.