Loistouutisia sarjakuvafriikeille: The Sandmanista televisiosarja Netflixiin

Viihdeuutiset · Terhi Piiroinen

Kerroimme muutama vuosi sitten, kuinka Joseph Gordon-Levitt kertoi aloittaneensa yhteistyön Warner Brosin, David Goyerin ja Neil Gaimanin kanssa. Tarkoituksena on luoda eeppisessä maineessa olevalle The Sandmanille oma elokuvansa. Tuotanto on kuitenkin ollut jäissä.

The Hollywood Reporter kertoo Neil Gaimanin legendaarisen sarjakuvan televisiotuotannon olevan DC Comicsin kaikkien aikojen kallein tuotanto. Neil Gaimanin tiedetään olevan tarkka sarjakuvastaan, eikä hän anna tehdä suuria muutoksia alkuperäiselle sarjalle. Elokuvatuotanto tyssäsi taannoin tuotantoryhmän erilaisiin näkemyksiin.

The Sandman oli DC Comicsin vuosien 1988–1996 välillä ilmestynyt sarjakuva, jonka päähenkilönä seikkailee unimaailman ja tarinoiden täyttämässä universumissa seikkaileva Morfeus. Kauhupitoinen fantasiasarja viittaa moniin mytologisiin ajanjaksoihin ja käsittelee paljon abstrakteja asioita henkilöhahmojen muodossa, kuten kuolemaa ja intohimoa.

View this post on Instagram

When is a door?

A post shared by Neil Gaiman (@neilhimself) on