Emily näytti mallia rannalla: ”Takapuolesta kiinni ja eteenpäin”

Viihdeuutiset · Stara.fi

Maailman kärkikaartin supermalleihin jo vuosien ajan lukeutunut Emily Ratajkowski on tällä hetkellä yksi suosituimmista bikinimalleista upean mallivartalonsa ansiosta. Hän on erittäin suosittu catwalkien lisäksi myös sosiaalisessa mediassa, jossa miljoonat seuraavat häntä.

View this post on Instagram

Grab your butt and go 💦

A post shared by Emily Ratajkowski (@emrata) on

Tällä kertaa Emily on kuvattu videolle rannalla, jossa hän meni pulahtamaan bikineissä. Videolla hän tarrautuu paljaisiin pakaroihinsa ja jatkaa etenemistä veteen. Kuvatekstissä hän toteaa, että ”Takapuolesta kiinni ja eteenpäin”.

View this post on Instagram

no pasa nada

A post shared by Emily Ratajkowski (@emrata) on

28-vuotias Emily Ratajkowski on toiminut myös näyttelijänä, sillä hän tähdittää Cruise-elokuvaa. Hän on esiintynyt aiemmin muun muassa Gone Girl -elokuvassa ja koomikko Amy Schumerin käsikirjoittamassa I Feel Pretty -elokuvassa pienemmissä sivurooleissa. Cruise-elokuvassa Ratajkowski pääsi naispääosaan.