Nukkea esittävä nainen: Roolileikeissä ei ole painorajaa

Viihdeuutiset · Terhi Piiroinen

Yhä useampi ihminen uskaltaa toteuttaa omaa identiteettiään ilman, että eläisi muiden luomien odotusten tai muottien mukaan. Yksi oman tiensä kulkijoista in Skye McLaughlin -niminen amerikkalaisnainen.

Pennsylvanian Perkiomenvillesta kotoisin oleva Skye McLaughlin rakastaa taiteita, maskeerausta, muotia ja vaihtoehtokulttuureja. Hän sanoo olevansa elävä nukke, vaikka onkin saanut runsaasti arvostelua osakseen. Nukkea esittäviä ihmisiä on maailmassa paljon, mutta hän edustaa suurikokoisempaa ihmisryhmää. Arvostelut koskevatkin usein hänen elopainoaan.

– Ihmiset sanoivat, että en voi olla elävä nukke, koska olen lihava. Päätin näyttää heille, McLaughlin kertoo.

Nainen kertoo joutuneensa ankaran kiusaamisen uhriksi kouluikäisenä. Sen lisäksi, että häntä kiusattiin ylipainon vuoksi, on hän myös aina ollut omien sanojensa mukaan outo. Tämä ärsytti tavallisia koululaisia, eli heitä, jotka kulkevat massan mukana. Loppupeleissä McLaughlin on osoittanut olevansa rohkeista rohkein toteuttaessaan itseään kaikesta huolimatta. Roolileikeistä ja todellisuuden pakenemisesta on tullut elämäntapa. Nyt hän on suosittu – vaikka on edelleen ylipainoinen ja outo.