Taapero pääsi käsiksi äitinsä puhelimeen – tilasi 380 euron sohvan

Viihdeuutiset · Tim Isokivi

Älylaitteen päätyminen pienen lapsen käsiin voi tulla kalliiksi. Erään yhdysvaltalaisen äidin lapsi onnistui tilaamaan älypuhelimella kokonaisen sohvan. Isabella McNeil oli antanut kaksivuotiaan tyttärensä leikkiä hetken aikaa puhelimellaan.

Facebook

Naisen huomaamatta lapsi oli vahingossa avannut Amazon-verkkokaupan sovelluksen ja painanut tilausnappia. Amazonin sovelluksessa on ominaisuus, jonka ansiosta tilaus onnistuu yhtä nappia painamalla. Pian McNeilille tuli ilmoitus jonka mukaan 380 euron hintainen sohva oli lähetetty hänelle.

Äiti ihmetteli asiaa, kunnes muisti tyttären käyttäneen puhelintaan. Tilauksen peruuttaminen olisi tullut kalliiksi, joten McNeil päätti myydä sohvan verkossa. Daily Mailin mukaan nainen kehottaakin vanhempia olemaan tarkkana antaessaan pienokaistensa leikkiä älypuhelimilla.